Николай Димитров-Хичо ще се завърне в стартовия състав на Левски за дербито с ЦСКА, след като не е бил титуляр от мача с Ботев (Пловдив) в първия кръг (5:0).

Според информациите от „синия” лагер”, Христо Йовов ще играе зад централния нападател Георги Христов, а по крилата ще действат Димитров и Жоазиньо.

В състава се завръща Георги Сърмов, който не игра срещу Виляреал заради наказание. Сред титулярите на Левски ще има няколко промени, предвид заминалите за Русия да уреждат трансферите си в Рубин Живко Миланов, Дарко Тасевски, Зе Соарес и Юсеф Рабех.

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще заложи на почти същия стартов състав, който бе в мача с Фулъм за Лига Европа в четвъртък. Единствената въпросителна пред него е, дали да заложи на Спас Делев в атака или да пусне Мишел Платини титуляр. Вечното дерби може да се окаже дебют за бразилеца с екипа на „червените” за първенство. Той блесна с гол в първия си въобще мач за „армейците”, след като прониза вратата на Фулъм. Почти сигурно Маркиньос, който се включи добре в мача с английския тим, ще замени Викторс Морозс в стартовия състав.

Вероятен стартов състав на ЦСКА: Иван Караджов, Костадин Стоянов, Кирил Котев, Иван Иванов, Йордан Минев, Коста Янев, Тодор Янчев, Йордан Тодоров, Маркиньос, Иван Стоянов, Платини (Спас Делев)

Вероятен стартов състав на Левски: Георги Петков, Шахиб Бензукан, Елин Топузаков, Виктор Генев, Веселин Минев, Георги Сърмов, Седрик Бардон, Николай Димитров, Христо Йовов, Жоазиньо и Георги Христов