Холандският халф на Лудогорец Мичел Бургзорг се дърпа и не иска да разтрогне договора си с шампионите, информира „Меридиан Мач“. След последния мач за сезона срещу Черно море беше обявено, че той вече не попада в плановете на треньора Стойчо Стоев.
 
Бургзорг, който има и кариера на рап изпълнител с псевдоним Свещеника, заявил, че за него няма проблем да тренира за здраве с шампионите и да получава заплатата по контракта си, който изтича след година.
 
Очаква се в следващите седмици да има нови преговори, като от Лудогорец ще предложат на Бургзорг да получи няколко от заплатите си и да разтрогне по взаимно съгласие. Така беше процедирано с Иван Стоянов преди година. Интерес към Мичел Бургзорг има Славия, където са готови да му предложат рекордна за клуба заплата.
 
Юношата на Аякс премина в тима от Разград през 2012 г. Той изигра 24 мача в „А“ група, но не успя да се наложи в първия състав и може да бъде обявен като трансферно разочарование. Очаква се Лудогорец да привлече дефанзивен халф в следващите дни. В клуба продължават да търсят и ляв бек.