Мениджъри от Холандия и Русия ще присъстват на дербито между ЦСКА и Лудогорец, което е в неделя от 17:30 часа на "Армията".

Представители на клубове от тези две държави ще следят изкъсо звездите на "армейците" и шампионите. Сензацията в първенството на Холандия Витес е набелязал Марселиньо, информира "Меридиан Мач". Скаут на втория във временното класиране в Ередивизие ще обърне внимание и на съотборника му Роман Безяк, както и на Марсиньо от ЦСКА.

ПСВ Айндховен също ще прати скаути, които обаче ще гледат повече играта на Лудогорец заради предстоящия сблъсък между двата тима в Лига Европа.

Руски клуб пък проявява сериозен интерес към вратаря на ЦСКА Томаш Черни. Чехът все още не е пускал гол на "Българска армия" от началото на първенството. Освен това неговите стабилни намеси донесоха много точки на "армейците", които преди неделния сблъсък са на 3-ото място с 29 точки, докато Лудогорец е на върха с 37.

Шефовете на "червените" обаче ще поискат поне 300 хил. евро за правата на Черни. Стойчо Младенов разполага с две алтернативи на чеха в лицето на Стоян Колев и Райс Мболи.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ