Всички хора с увреждания ще могат да посетят безплатно мача между "Левски" и Лацио, с който ще бъде отбелязан стогодишния юбилей на "сините", обявиха организаторите от "Фонд 100 години "Левски". Както е известно, събитието е на 23 май, а самият двубой с "орлите" от Рим ще стартира в 21:45 часа.

Организаторите от "Фонд 100 години "Левски" обявиха също така, че освен Георги Иванов-Гонзо, Даниел Боримиров и Христо Йовов, на терена срещу Лацио ще излезе и настоящият треньор на "сините" Елин Топузаков. Топчо ще подсили отбраната за 10-ина минути, по колкото се очаква да играят бившите футболисти.

Съобщението от "Фонд 100 години "Левски" за безплатния вход на хората с увреждания:

Организационният съвет на Фондация „Фонд 100 години "Левски“ взе решение да осигури безплатен вход за всички хора с увреждания, решили да посетят големия празник на 23 май.

Не може нито един левскар, независимо от състоянието му в момента, да бъде лишен от удоволствието да присъства на това велико събитие.

За целта бихме желали да ви уведомим, че хората с увреждания на двигателно-опорния апарат, ще могат да влизат на стадиона през Вход 1 заедно със своя придружител и да се настанят на пистата, като не е необходима покана или билет, охраната ще им осигури достъп. Останалите ще бъдат настанявани в Сектор "Г", като преди това се свържат с Фондацията, за да си получат билетите. За тях има осигурена специална видеостена, на която ще могат да наблюдават церемонията по награждаването без никакви затруднения.