Човекът на Ирена Кръстева - Христо Андреев, нападна остро Димитър Христолов. Днес босът на "канарчетата" заяви, че уволнява дисциплинарно Андреев, тъй като не се явявал на работа.

Както е известно, през декември Андреев подписа договор с Ботев като част от екипа на Ирена Кръстева, която бе на косъм от закупуването на клуба. В крайна сметка преговорите пропаднаха и той повече не се появи при "канарчетата".

В издадената от Христолов заповед (с дата 9 април 2009 г.) се казва, че Андреев трябва веднага да се яви в канцелариите на клуба.

"Приемам заповедта на Христолов като покана за завръщане на работа. За мен обаче няма цена и заплата, която да ме принуди да се завърна в тази тежка ситуация", заяви пред БЛИЦ Христо Андреев.

"Имам два основни принципа. Шефът ми да е по-умен от мен или поне по-богат. Затова не мога да приема офертата му. Призовавам всички власти да влязат в Ботев за мониторинг. Аз съм почитател на този клуб и съм със статут на човек, който се бори срещу обществения враг - Димитър Христолов", категоричен бе пред БЛИЦ Христо Андреев, който с изказването си обиди Христолов, изкарвайки го тъп. /БЛИЦ