Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев-Зума обяви, че в клуба са готови със зимната селекция.

“И аз, и Стефан Генов сме набелязали конкретни попълнения, но последната дума е на собственика г-н Марешки. Повечето от тях са българи от нашето първенство. За да вземем чужденец, той трябва да е с класа по-добър от играчите ни. Вече сме започнали преговори с някои от тях. За всяка линия искаме да вземем поне по двама нови, които да са конкурентоспособни. Радваме се, че и много наши юноши вече навлизат във форма", коментира легендарния футболист.

"Имаме много предложения за проби на чуждестранни футболисти - свободни агенти. Сигурно след мача с Пирин Гоце Делчев ще пробваме някои от тях и ще решаваме. Не мога обаче да ви разкрия нищо повече, докато не пристигнат", допълни Бонев.

"За нас сега е по-важен мачът с Пирин Гоце Делчев, тъй като и аз, и треньорското ръководство обещахме преди месец, че в последните 4 мача - с Монтана (2:1), Черно море (2:1), Берое (2:1) и Пирин, ще спечелим 12 точки. Сега сме изпълнили целта 75 процента, тоест остава само да победим и неврокопчани", завърши бившият национален селекционер./БЛИЦ