Христо Бонев коментира жребия за полуфиналите за Купата на България, който размина Локомотив (Пловдив) и Септември (Симитли). “Смърфовете”, които вчера изхвърлиха “Левски” след 2:1 след продължения, приемат Литекс в единия полуфинал. В другия Септември (Симитли), отстранил изненадващо ЦСКА (2:1), посреща Лудогорец.

“Огорчението е много голямо да отпаднеш от един такъв отбор, от “Б” група, отколкото да бъдеш елиминиран от тим от “А” група. Може да питате футболисти, треньори и ръководители на ЦСКА как се чувстват днес след. ЦСКА подцени пределно много Септември (Симитли) и си създаде такива проблеми, които скоро няма да може да ги преодолее. Познавам манталитета на българските футболисти и знам как играят”, каза Христо Бонев след днешния жребий.

“Нашето желание беше да играем в Пловдив, за да имаме подкрепата на великолепната ни публика. За съжаление трябва да отидем в Ловеч. Доволен съм, че избегнахме най-неудобния противник Септември (Симитли). Знам, че Христо Стоичков обяви за цел да спечели Купата на България. Нашето желание обаче също е през купата да стигнем до Европа. Надиграхме “Левски” и напълно заслужено се класирахме на полуфиналите”, завърши легендарният бивш национал./БЛИЦ