Наставникът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев призова за търпение към тима преди началото на сезона в "А" група. „Смърфовете“ загубиха с 0:1 от "Левски" на „Георги Аспарухов“ в последния си мач преди старта.

„През първото полувреме "Левски" ни надигра тотално. Контролираше изцяло ситуацията. Ние бяхме неориентирани, лесно губехме топката и резултатът отговаря на това, което е. През второто полувреме нещата се промениха. Имаше подобрение на играта ни“, коментира Колев.

„Необходимо ни е доста време и работа. Трябва да си направим правилите изводи и да си зададем правилните въпроси. Почти селекцията е приключила. Все пак имаме време и ако харесаме нещо можем да привлечем. Трябва да се намери вътрешен халф, който да ни дава конкуренция и да има място за ротации. Трудно е да започваме от нулата. Изисква се много време и търпение, за да постигаме, това, което искаме на терена. Процесът е доста дълъг. Мисля, че тази година ще бъде много интересно първенството. Ще има доста тежки и трудни мачове“, каза още Бащата.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015