Треньорът на Литекс Христо Стоичков обяви при завръщането на тима си от лагер в Турция, че е контузен. Камата отказа да даде отговор на въпросите за националния отбор и за ЦСКА.
 
“Контузен съм. Имам сцепен адуктор. Това е малкото тренировки”, заяви Стоичков на летището.
 
“Много съм доволен от подготовката в Анталия. Видяхме какво са направили хората като условия да се тренира! Нямаме никакви проблеми! Доволен съм от всички момчета. Старанието им е голямо, желанието им всеки да даде по нещо от себе си е предостатъчно”, обяви треньорът на Литекс.
 
“Има си хора, които взимат решенията за отлагането на старта на шампионата. Няма да се подготвяме в България. Ще изкарам отбора пак навън, най-вероятно в Солун. Ще се приберем пак на 26-ти февруари, тъй като националният отбор се събира на лагер. Всички поканени от Любо Пенев ще бъдат освободени и дано се върнат здрави от контролата срещу Унгария.”
 
“Не съм треньор на националния отбор и не мога да дам коментар, защо Бербатов, Стилиян и Мартин не са повикани. Когато аз бях треньор са идвали. ЦСКА също няма да коментирам”, завърши наставникът на ловчанлии.