ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Жестоко предателство в стил Юда Искариотски извършил преди Коледа Христо Янев – Джуджето към приятеля си Николай Бодуров, научи БЛИЦ.

Новият треньор на Пирин решил да се прави на мъж не на кого да е, а на дългогодишния си другар и колега и да му покаже вратата. Изтъкнал като мотив за ритника… мотива, че Бодуров не пасвал в плановете му.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Капитанът на Пирин първоначално не могъл да повярва, но когато острието се забило в могъщия му гръб се примирил с грозната постъпка. БЛИЦ узна, че ръководството на Пирин се е опитало да предложи 3 заплати на Бодуров, за да разтрогне договора си, но заради недостойната постъпка на Янев е твърдо решен да изиска полагащите му се до края на контракта възнаграждения за оставащите му 18 месеца.

По подобен груб и подмолен начин, Джуджето постъпил и с други двама авторитети в Пирин Станислав Костов и Юлиян Попев.

Първият бил привикан в канцеларията на „спеца“ от Казанлък, което му казало студено, че не пасва на плановете му. Какво пречеше Станислав, който е страхотен голмайстор и човек да остане още 6 месеца и да си отиде достойно от Пирин. Същото се отнася и за 36-годишния ветеран Юлиян Попев.

Сега Костов и Попев също ще настояват да получат заплатите си до края на договорите си.

Предателството на Христо Янев е необяснимо на фона на претенциите му, че е много принципен и почтен. Той явно е забравил как беше изритан от Гриша Ганчев след едва 4 мача в А група с ЦСКА през есента 2016 г.

Това за пореден път доказва, че в българския футбол няма уважение между играчи, а само лицемерие, докато делят една съблекалня.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

След дълга почивка последва пропадане за Янев като треньор на Нефтохимик. Независимо, че разполагаше с подкрепата на кмета на Бургас Митко Николов и имаше многомилионен бюджет, Янев позорно изпадна и стана за резил, набутвайки славния някога тим в калта.

Големият специалист, който бодро обикаля телевизионните студия и демонстрира на думи, че е корифей от ранга на Гуардиола и Почетино, не можа да вкара Миньор в eфбет лига, въпреки безрезервната подкрепа на публиката от Перник.

Накрая на престоя си бе освиркан и се принуди да подаде оставка.