Христо Янев направи нов дебют на Ботев (Враца) и той не загуби от намиращия се в много по-добра форма Спартак (Варна).

"Допуснахме лек гол, цяла седмица говорихме, че не трябва да допускаме леки грешки. Показахме характер, миналата година щяхме да загубим този мач с 1:0. Сега се върнахме в мача, създадохме положения", коментира Янев пред камерата на "Диема".

"Животът не ни дава това, което искаме, а това, от което имаме нужда. Искаме да радваме хората, които идват на стадиона", добива бившият футболист на ЦСКА. 

"Няма значение дали съм имал преговори с други отбори. Благодарен съм на град Враца, че ми дава възможност да работя. Ще се опитаме с футболистите, които имаме, да постигнем това, което искаме. Спартак разполага с много добра селекция. Ние привличаме футболисти от Втора лига - Бачев, Ачков. Имаме млади български футболисти, които трябва да развием и да им дадем шанс. Няма нищо на всяка цена. Миналата година почти не можех да спя, сега трябва да се радваме на малките неща", призна той.

"Браян (б. а. - Переа) е най-силният ни футболист в съблекалнята, но аз трябва да мога да погледна всички. Искам всеки да разбере, че правим всичко най-добро за Ботев", завърши Христо Янев.