Треньорът на Миньор (Перник) Христо Янев коментира прекъснатия мач със Септември (София), в който домакините поведоха с 1:0 със страхотен гол на Божидар Васев в 20-ата минута. Двубоят от Втора лига обаче бе прекратен в началото на второто полувреме заради наводнения терена от дъжда, който впоследствие премина в сняг.

"Решението е на главния съдия. Добре е, че прекратихме срещата и дано няма контузии. Ние се подготвяхме за мача, но нямаше как да се получат нещата на наводнен терен. Радвам се, че футболистите са добре, но имаше момчета, които бяха премръзнали. Може би това трябва да ни бъде като пример и да се вземат решения в полза и на двата отбора", коментира Янев пред Диема Спорт.

"Длъжни сме да се съобразим с решението, въпросът обаче е, че не виждам как ще се променят условията утре. Имаме много дълъг път (б.р. - на 20 март Миньор гостува на Добруджа в Добрич). Видяхме гениалния гол, който вкара Божидар Васев. Ролята на по-опитните е огромна и ясна и целият отбор ги приема позитивно. Те носят и по-голямо самочувствие", добави треньорът на Миньор.

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА