Бившият халф на ЦСКА Христо Янев отправи остри думи срещу Стойчо Младенов, който го освободи от състава на “червените” след отпадането на тима от Мура в Лига Европа.
 
“Истината е, че се оказах ненужен в ЦСКА. Причината е само и единствено Стойчо Младенов. Това вече е минало, аз никога не се връщам назад. Не се сърдя на никого. Всичко е минало-свършило. Това беше един урок за мен”, заяви Янев пред “Меридиан Мач”.
 
“На полувремето на мача с Мура Стойчо каза в съблекалнята, че е много доволен от моите изяви. Заяви, че това, което правя, е всичко, което той изисква. След няколко часа ми каза коренно различни неща, които не отговарят на истината. Не исках да работя с човек, който си сменя мнението през два часа и половина и за който не съществува думата морал. Станах, тръгнах и им пожелах успех”, допълни халфът.
 
“Аз нямам никакви отношения със Стойчо Младенов. Аз имам отношения само и единствено с хора, които държат на думите си, застават зад тях и имат ценностна система.”
 
“Разговарях с Миодраг Йешич. Според мен той изобщо не знаеше в какво се забърква. Ако се бяхме разбрали, аз можех да се върна в ЦСКА. Мога да играя за този клуб през този шампионат, тъй като в него започнах сезона. Йешич беше върнат и уволнен само след два мача. Той работеше срещу всички, беше му много трудно”, коментира Христо Янев.