Воденият от Христо Янев Миньор (Перник) победи с 2:0 дублиращия отбор на "Левски" и записа втори успех в контролите. Срещата се игра на изкуствения терен на стадион "Георги Аспарухов" и бе изгледана от част от ръководството на перничани. Головете за Миньор реализираха Йордан Йорданов и Виктор Софрониев.

Двубоят започна равностойно, а първата сериозна опасност бе пред вратата на домакините. В 31-ата минута след центриране от корнер Арсов засече топката, но покрай целта. Малко по-късно "Левски" също изпусна добра възможност. Всичко по-интересно в мача се случи след почивката, когато в игра за Миньор се появиха по-опитните футболисти. Перничани наложиха надмощие и създадоха редица положения. В 50-ата минута хубав удар на Райчев бе спасен от вратаря, а 5 минути по-късно Йордан Йорданов откри. Той беше изведен с триходова комбинация сам срещу вратаря и прати топката в долния десен ъгъл - 0:1. В 66-ата опитният Виктор Софрониев засече с глава центриране от фаул и удвои.

До края на срещата избраниците на бившия цесекар Христо Янев можеха да стигнат до още по-изразителна победа. В 71-ата минута с далечен удар Александър Александров тресна напречната греда, а малко след това Димитър Панталеев пропусна от чудесна позиция.