Треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази задоволство от старанието и концентрацията на футболистите при победата с 11:0 над ФК Сарая за Купата на България.

"Резултатът е без значение. Важно е, че на терена се появиха млади момчета и се справиха със задачите. Те ни дават възможност да наблюдаваме тяхното развитие. Доволен съм от старанието, желанието и че зарадвахме хората, които за пореден път ни подкрепиха. Благодарни сме им и искаме да бъде така във всеки мач."

"С умората се справяме с тренировки. Това са момчета, които искат да се развиват, искат да са професионалисти. Само така ще се излезе от ситуацията, в която се намираме.

Смятам, че в ЦСКА се гради нещо, което в бъдеще ще даде резултат. В скоро време младите момчета в тима ще ги гледаме на най-високо ниво. Изискваме от тях да са сериозни по време на всяка тренировка. Всичко друго идва с времето.

Няма някой, който да не показва желание. Всеки един носи ЦСКА в сърцето си. Виждам много позитивни неща. Основното, което изискваме от футболистите, е да правят това, което могат най-добре", коментира Христо Янев.