Христо Йовов ще е гост в „Пред банята” тази вечер. Шоуто започва в 20:00 часа по ТВ7. Един от любимците на синята агитка ще даде обширно интервю, в което ще разкрие подробности от кухнята на отбора и амбициите за шампионската титла.

В рубриката „Дартс” водещият Томислав Русев ще разпита ветерана за най-ключовите мигове в кариерата му, до къде може да стигне “Левски” тази година, ще заеме ли ръководен пост в клуба след края на кариерата си и още много интересни за феновете въпроси.

„Пред банята” ще направи подробен разбор на подготовката на родните тимове. Ще бъдат анализирани селекциите и последните резултати, както и първите срещи от предстоящото подновяване на надпреварата в „А” група.

Екипът на спортното шоу ще включи по телефона и човека-фактор в Локомотив Пловдив - Веселин Марешки. Той ще бъде разпитан за всичко случващо се в пловдивския клуб и какво е неговото бъдеще начело на тима.

Сред темите в предаването ще са неспиращите скандали около уговорки в контролните мачове на българските отбори. Водещите ще обсъдят публикациите на вестник „Газета Дело спорт”, според които е имало огромни залози на мача Ботев Пловдив – Слован Либерец (1:7).

„Пред банята” ще направи и интересен коментар върху това, защо мощните компании у нас не влагат пари в спорта. Шоуто ще разгледа и най-интересните срещи от първенствата на Европа.

В предаването ще бъдат застъпени най-дискутираните спорни положения, за които зрителите ще чуят експертното мнение на рефера Антон Генов. „Пред банята” ще отдели още повече време на мненията на феновете от Фейсбук страницата на предаването./БЛИЦ