Новината за наложените от УЕФА наказания на Левски, Вардар (Скопие) и Спортинг (Лисабон) да не играят в евротурнирите през следващите два сезона бе широко коментирана в цяла Европа. Хърватската медия Sportklub.hr пък защити родния и македонския гранд.

Както е известно, "сините" трябва да платят над 1 млн. евро задължения до 28 февруари 2019 година, за да избегнат изваждане от евротурнирите. Варда има срок до 31 януари 2019 година да изплати своите задължения, а освен това също като Левски е глобен със 100 000 евро. Спортинг пък ще трябва да плати 50 000 евро глоба.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"В последно време ПСЖ и Барселона неведнъж бяха обвинявани, че нарушават правилата на финансовия феърплей. От време на време се появяват информации, че могат да бъдат наказани. Тези твърдения обаче са несигурни. Интересно е да видим дали тези два гиганта някога ще имат съдбата на Левкси и Вардар", пишат от хърватската медия.

Припомняме, че преди няколко години ЦСКА не получи лиценз за Европа. "Сините" обаче имат шанс да се разминат с наказанието, ако изчистят задълженията си.

Eто решението на УЕФА за Левски! (СНИМКА)

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019