Щастливият треньор на Берое Петър Хубчев заяви след спечелването на Суперкупата на България, че неговият отбор разчита на "колектива, на реда и дисциплината", което е разковничето на успеха при старозагорци. Тази вечер носителят на Купата на България победи шампиона Лудогорец с 6:4 след дузпи (1:1 в редовното време) и ликува с трофея.

„Нека спечелим още няколко купи и тогава ще е традиция. По-добре да ги спечелим без дузпи“, заяви Хубчев.

„Подобни твърдения няма как да ни заблудят, тотално не сме ги надиграли, бяхме като равен с равен. При дузпите всичко е на късмет, но аз съм доволен, че изиграхме двубоя като равен с равен срещу шампиона на България. Разчитаме изцяло на колектива, на реда и дисциплината. Това е разковничето към нашите успехи", сподели наставникът на Берое.

„На нас всеки един футболист ни е скъп. Дали е Стойчев, или Горанов, за мен всички са важни. Аз имам по-други методи за подготовка, но с оглед на многото мачове миналия сезон и многото контузии, реших да съкратя малко подготовката ни. Не видях да са ни надтичали шампионите", каза Хубчев.

"Пълно себераздаване, това е първото и най-важното", каза треньорът по повод предстоящите мачове в Лига Европа с Апоел (Тел Авив).