Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че в неговия тим не са събрани най-добрите футболисти в България, но за сметка на това екипът има чудесен колектив. Специалистът заяви, че всички успехи на „заралии“ се дължат именно на отличните отношения между футболистите.

„Всеки нормален човек следи това, което се случва и следи протестите. В Германия всичко е подредено и животът е доста по-спокоен. Без да се притеснявам, смея да кажа, че нашите политици са доста далеч от германанците“, започна наставникът пред „Денят започва“ по БНТ.

„Стара Загора е немалък град за България. Тихо и спокойно място е, допада ми“, коментира още Хубчев.

„Успехът, който постигнах е с един не много голям отбор е много по-сладък, заслугата е на целия отбор. Казал съм го и на екипа – не са едни от най-добрите футболисти в България, но бяха един от най-добрите колективи“, откровен бе специалистът.

Хубчев се върна назад във времето, като си припомни емблематичното и паметно лято на 1994-а година, като обясни:„Трябваше да използваме инерцията от 1994-а година, за да направим някой промени за добро. Аз лично с всички футболисти от това лято съм в добри отношения. Разбира се, сега в работата има известно противопоставяне между тогавашните звезди, но дано това да е за доброто на футбола, а не за интереси.“

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ