Наставникът на Берое Петър Хубчев посети вчера контролата на младежкия национален отбор с Верея, която "трикольорите" спечелиха с 3:0 след голове на Цветелин Чунчуков, Айкут Янъков и Георг Илиев. БЛИЦ разбра, че няколко играчи от селекцията на Антони Здравков са хванали окото на Хубчев.

Треньорът на Берое търси хора за подсилване на защитата, като силно впечатление са му направили Преслав Петров, Александър Василев и Георги Стоичков. Хубчев обаче бърза отписал първите двама, след като научил, че са футболисти на Лудогорец. Обещаващите таланти Петров и Василев бяха привлечени това лято от шампионите и е почти невъзможно Берое да си ги осигури. Юношата на "Левски" Георги Стоичков пък е част от втородивизионния "Ботев" (Враца) и Хубчев смятал да продължи да го следи.

Треньорът на Берое е много доволен от представянето на друг талант, минал през школата на "Левски" - Илия Мунин, който в последните два мача на старозагорци игра на висота на десния бек - при победите с 2:0 над Литекс и 1:0 на "Герена".

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите