Треньорът на Левски Петър Хубчев остана доволен след победата с 2:0 при визитата срещу Славия в столичното дерби от десетия кръг на efbet Лига. След успеха си „сините“ излязоха начело във временното класиране, но наставникът призна, че тимът не е готов за титла.

„Труден двубой беше, но ние не сме и очаквали лесен. Търпението и професионалното отношение ни доведе до победата. Тактически изиграхме мача много правилно, не се подведохме по други неща, освен футболните. Вкарах Нашименто с идеята да спечелим мача. Няма значение кой вкарва головете. Опитвам се да изградя отбор, който да може да се справя във всяка ситуация и в който всеки играч може да се изяви в решителни момент. До голяма степен 11-ката е продиктувана от контузии. Лично предпочитам да имаме по-голяма избор и възможност за ротации“, сподели Хубчев след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Левски не готов за първото място. Не искам обаче да коментирам какво не ни достига. Не обичам да гледам напред във времето. Гледам следващия мач, който е изключително важен за нас. Не чета коментарите на колегите. В момента не искам да кажа нищо за Ботев (Враца), но по принцип всеки отбор си има своите характеристики и силни страни“, добави наставникът на „сините“ с поглед към следващия съперник в шампионата.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020