Треньорът на Берое Петър Хубчев изрази задоволство от победата с 2:1 над Лудогорец в първи мач от турнира за Купата на България. Въпреки това спецът смята съперника за фаворит и в ответния сблъсък следващата неделя.

„Доволен съм от отбора, изиграхме тактически силен и дисциплиниран мач. Не е тайна за никого, че трудно ще се намери отбор, който да се надиграва с тима от Разград. Имаше още две тънки ситуации, при които можеше да се получи и по-добър резултат“, сподели Петър Хубчев пред "Диема".

„Преди малко казах и в съблекалнята, че няма как да отличиш този или онзи, ние сме силни като отбор, нямаме играчи, на които да разчитаме, че сами могат да решат мача. Добро постижение показахме като отбор за това време на годината“, коментира още Хубчев.

„Позитивните резултати са важни за вас или вашите колеги, всяка победа срещу такъв отбор е важна, но за мен големият фаворит си остава Лудогорец. Доволен съм от отбора“, уточни Хубчев.

"Мисля, че изиграхне тактически много правилно двубоя. Много трудно ще се намери отбор в България, който да се надиграва чисто футболно с Лудогорец. Ние тактически много добре изиграхме мача. Като цяло отборът се представи много силно. Разчитаме само и единствено на отбора. Видях много силен колектив. Върху много неща трябва да поработим."

"Има много неща, върху които трябва да работим. Надяваме се Стивън Петков да получи втори шанс. Със сигурост е направил някаква грешка. На 19 години е и мисля, че заслужава шанс. Тренира доста старателно", каза още наставникът на пресконференцията след срещата в Стара Загора.

"Проблемите със Савио са с документите. Той пасна към отбора. Надявам се до няколко ди да имаме яснота", коментира Петър Хубчев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015