Треньорът на Берое Петър Хубчев остана крайно недоволен от условията, при които тимът му победи с 4:1 като гост Локомотив (Мездра) в мач от турнира за купата на България.

“За какъв футбол може да говорим тук при тези условия? Едно безразборно ритане на топката и борба. Нищо футболно няма тук и за мен няма полза от такива мачове. Не знам кой отговаря за тези неща - делегатът или друг. Тези хора не са наред. Не виждам за какво се игра - единствено ритане напред и борба. Няма какво да коментираме", ядосваше се Хубчев след мача.

"Оттук насетне - утре тренираме сутринта. След това ще им кажем на момчетата кога продължаваме. По всяка вероятност на 14 януари. За сега е рано да говорим за селекция. Разбира се като всеки отбор гледаме в трансферните прозорци да подобрим нещата, с по-други хора. Ние също мислим по този въпрос, но сега няма какво да ги коментираме", продължи треньорът на заралии.

"Във всеки мач - било то за купата или първенството трябва да се раздаваме. Това е един от недостатъците на нашия отбор в пъевенството, ако ми позволите 2 думи да кажа за изминалия полусезон. Това искахме да направим, за съжаление не успяхме да накараме футболистите във всеки един мач да се раздават докрай. Не става въпрос за победа, а за раздаване докрай. Това искат хората в Стара Загора да виждат. На това ще акцентираме през зимата пауза - много здрава физическа подготовка и много много професионално отношение. Дали ще го видим във всеки един мач или не - това според мен не е толкова важно. Ако се раздаваме докрай и даваме всичко от себе си, тези победи ще дойдат. Търпим доста сериозна критика върху нас този полусезон, но ще опитаме да подобрим нещата", продължи Хубчев.

Бившият защитник коментира и слуховете, че в близките дни ще бъде освободен от тима.

“Аз чувам много слухове. Няма какво да ги коментирам. Чувствам се спокоен, доколкото човек на този пост може да е спокоен", завърши Хубчев.