Треньорът на Берое Петър Хубчев похвали своя отбор, след победата с 1:0 над "Левски" в мач от 18-ия кръг на "А" група. Специалистът заяви, че заралии са изпуснали доста възможности за гол, които са лишили тима от по-изразителен успех.

"Можеше да вкараме повече голове. Като цяло отборът стоя тактически добре. Ние знаем какво можем, момчетата дават на 100 процента от себе си. Към края затворихме малко играта, за да издъжим. Най-важното е моралът. След една такава тежка загуба – да се държим по този начин срещу Левски. Заслужават уважение”, каза той.

„Отношението към работата, към професията е това, което ги отличава тези момчета. Вече майсторството е друг въпрос”, добави специалистът.

„Знаем кой какво може и кога може да го даде. Не може да държим топката много време, но можем други неща”.

„Не сме афиширали официално целите. Клишето в случая е вярно – мач за мач, тренировка за тренировка, ще мислим какво ще става. Това е самата действителност”.

„Разчитам много на тая емоция, тя носи отбора и нещата се получават по-лесно. Мисля, че ще издържим каквото и да се получи. Ще разчитаме на емоцията определено”, добави Хубчев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016