Дебютиралият начело на Берое Петър Хубчев нападна част от играчите си след загубата с 2:3 от Пирин (Гоце Делчев). Той обвини футболистите, че нямат желание да обърнат мача и им липсва професионализъм.

„Едва ли има какво да се каже много след такъв резултат. Видях страхотни тактически грешки в невероятно отношение в някои хора. Но това са неща, които трябва да коментирам с футболистите. За мен това е недостатъчен професионализъм, да нямаш желание да обърнеш мача“, сподели треньорът.

„Всички тези футболисти са привлечени със знанието и по желанието на треньорския щаб. Знам, че отговорността ще пада върху мен. Няма лесни мачове, ако ние си мислим, че другите отбори ги е страх да излязат срещу нас – няма такова нещо. Човек, който е бил във футбола знае, нямаш ли концентрация, не се ли раздаваш, който и отбор да е, няма да стане. Ние бяхме големи аристократи в този мач.“

„Винаги треньорите ще са виновни, но видях и невероятни грешки, един професионалист просто не може да се движи така по терена. Този десен бек – Педро, не си е свършил работата, какво ме интересува, че е вкарал два гола, като са му вкарали два през неговата зона. Аз виждам това, че той не си е свършил работата“, завърши Петър Хубчев.