Треньорът на Черноморец (Поморие) Петър Хубчев остана доволен след победата с 2:0 над Миньор и класирането за полуфиналите в турнира за Купата на България. Треньорът обаче бе разочарован от изцепките на гостуващите фенове, които в края на срещата нахлуха в сектора на домакините.

“Не мисля, че си пролича много кой отбор се бори за европейски турнири и кой играе в “Б” група. Има такива мачове, в които по-слабият е готов да надскочи сянката си. Това се получи и днес. Най-много съм доволен от играта ни, от начина, по който се класирахме на полуфиналите. След втория гол повярвах, че можем да спечелим”, каза Хубчев.

“Инцидентът в края на двубоя въобще не трябва да се коментира. Какво да се говори за тези изроди. Нямам думи просто. Оставаме твърдо стъпили на земята. Подготвяме младите момчета в нашата школа. Искаме да въведем нашите разбирания за професионалните навици както на терена, така и извън него. Така че тези футболисти да станат хора, а не наркомани. Продължаваме да тренираме. Не мисля, че е сериозно нашият отбор да си пожелава, който и да е за съперник на полуфиналите”, завърши бившият национал./БЛИЦ