Треньорът на Берое Петър Хубчев заяви преди утрешния мач с Брьондби, че тимът му има респект към съперника, но не се страхува.
 
Двубоят е първи между двата тима от втория предварителен кръг на Лига Европа. Началото е от 20:00 часа в Стара Загора.
 
"Смея да кажа, че сме видели всичко за Брьондби. Знаем какви са силните им страни и мисля, че ни очаква много тежък мач, няма за какво да си правим илюзии. Няма кой да им позволи да ни подценят, такова им е мисленето. Тактически играят много грамотно, но за нас ще бъде важно да играем без капка страх. Трябва да изпитаме удоволствие, че играем в Лига Европа, да изживеем това удоволствие. 
 
Мачовете ще стават все повече и повече, имаме уважение към всеки противник, но в никакъв случай - страх! В момента за нас най-важен е мачът срещу Брьондби. Просто трябва да свикнем да играем под напрежение.
 
Не съм усетил нещо по-различно в отбора от предишните мачове. Тренировките минават нормално. Има двама-трима, които са ударени, но това винаги съпътства тренировъчния процес. Няма уплаха, има леко притеснение и скованост. Но не сме пренавити, това няма как да се случи. Футболистите на Брьондби са не само здрави физически, но и играят технично. Ние трябва да отвърнем на здравата и мъжка игра, иначе няма да ни се получи", заяви Хубчев.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015