Националният селекционер Петър Хубчев говори на официалната пресконференция преди срещата с Норвегия от новия турнир на УЕФА Лига на нациите. Той заяви, че България не се страхува от скандинавците, като коментира и отсъствието на Васил Божиков, който бе освободен от лагера на "трикольорите" заради контузия.

"Не се страхуваме от индивидуалности, а от един организиран отбор на Норвегия. Страх обаче е твърде силна дума", започна пресконференцията Хубчев. 

"Искам утре вечер да видя себераздаването от Словения, готовност за битка от всички. За това говорим много отдавна. Трябва да постигнем едно постоянство от тази гледна точка. Техническите грешки не ми се иска да ги виждаме, но те са неизбежни", добави той.

"Болежки и умора винаги има, но те не могат да бъдат извинение. Сериозен проблем е отсъствието на Васил Божиков. Аз обаче вярвам на тези момчета и знам, че ще опитат да дадат всичко от себе си. Това обаче е и въпрос на възможности. Утре вечер битката ще бъде водеща", завърши националният селекционер.