Треньорът на Черноморец (Поморие) Петър Хубчев похвали футболистите си за сърцатата игра и постигнатата победа с 2:1 над Спортист (Своге). Успехът в Сливен класира поморийските "акули" за решителния сблъсък за място в "А" група срещу Видима-Раковски. И този бараж ще се играе на стадион "Хаджи Димитър" - в неделя от 17:00 часа.

"Нормално бе, с оглед горещото време, двата тима да играят в бавно темпо. Не смятам, че мачът е допаднал на хората. Имаме много млади момчета, които искаме да обиграем, да научим на добър футбол. Колкото до предстоящата среща с Видима-Раковски – ще ни бъде доста трудно срещу тях. Да не подценяваме и разликата между "А" и "Б" групите. Смятам, че мачът с Видима няма да бъде лек. Аз обаче се надявам да излезем и да покажем това, на което сме способни, а именно – добър футбол", коментира Хубчев, който след сблъсъка с Видима се присъединява към новия си клуб - "Ботев" (Пловдив).

"Наистина нямам представа какво ще се случи, ако бием. Не знам дали имаме право да играем в "А" група. За тези неща трябва да попитате ръководството на клуба. В момента съм концентриран изцяло върху представянето на Черноморец. Трябва да си довърша работата. Едва след това ще мисля за "Ботев", каза още героят от САЩ`94. /БЛИЦ