Наставникът на Берое Петър Хубчев коментира след победата с 2:1 над "Левски", че не е доволен от играта на футболистите си, тъй като знае, че могат много повече. Специалистът беше и изнервен след мача и контрира журналист на ТВ7, задаващ му въпроси на терена. Освен това Хубчев изригна и на пресконференцията си. 
 
"Много важни точки взехме. Играта не беше на желаното ниво, но важното е, че ги взехме. От началото на първенството играем с огромно желание, аз си познавам момчетата. Каквото могат правят. Днес мисля че през второто полувреме показахме волята, която не видяхме срещу "Ботев" и Литекс. Но знам, че могат още, ще го изисквам от тях", коментира Хубчев.

"Не сме избирали "Левски" или някой конкретен мач, за да пуснем двама нападатели. Който тренира, той играе. Още от първия мач сме се разбрали, че ще играем хубав футбол. Опитваме се колкото можем, да играем. От предишните три мача феновете бяха доста по-доволни, но пък сега победихме", каза наставникът на Берое.

"Какви критици? Кажете ми поне един, който ме критикува? Ако видите кои пишат статиите в спортните вестници, няма място за сериозен разговор", заяви изнервеният Хубчев.

"99 процента от спортната преса са абсолютни глупости и простотии. Това, че има напрежение между някой, аз не съм длъжен с вас да коментирам тези неща", изригна героят от САЩ`94.

"Който се прави на голяма звезда, няма да играе. Даже Мапуку може и да не играе следващия мач. Тактиката на отбора се определя от това, с което разполагаме. Сега имаме по-различен потенциал и показваме по-различна игра", добави Хубчев.