Треньорът на Берое Петър Хубчев похвали футболистите си след победата с 3:0 над Черноморец.

„Мисля, че отговорихме на всички намеци и приказки, които имаше. Надявам се да има повече такива мачове, да играем така мотивирано и силно“, обясни спецът.

„Мапуку физически е много назад. Той получи схващане, което бе близо да разтежение, а нямаме право да рискуваме и затова го смених. Ние трябва да продължим да играем както в мача срещу Черноморец. Разтревожен съм за състоянието на Елио Мартинс, много ме притеснява. Станислав Костов ще му трябват три-метири седмици, за да се възстанови напълно, но ние няма да рискуваме с неговото включване в игра. Илия Мунин се нуждае от още 10 дни, за да бъде на 100 процента готов“, добави Хубчев.

„Два пъти съм казвал, че няма да ме заблудят такива победи. Единият път беше, когато победихме „Левски“, а вторият – „Ботев“ (Пловдив). Още по-малко пък такива победи. Това, което коментирам пред вас е отношението на футболистите. Ясно е, че като дойдат други противници ще бъде много по-трудно. Но ние трябва всички мачове да ги изиграем по същия начин. Даже и предния път ви казах – радвам се, че като дойдат противниците виждат каква е обстановката и се хвърлят доста здраво да играят. Няма как да се заблудим, че сме направили нещо кой знае какво", каза още треньорът на Берое.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ