Наставникът на вицешампиона Берое Петър Хубчев отново ще попива ценен опит от Бундеслигата. БЛИЦ разбра, че специалистът ще следи изкъсо тренировъчния процес на Айнтрахт (Франкфурт) заедно с помощниците си Левон Апкарян и Армен Амбарцумян.

Хубчев и екипът му ще заминат за Франкфурт след последния мач на Берое за годината - гостуването на Локомотив (Пловдив), което е на 13 декември.

Героят от САЩ`94 спазва традицията да трупа опит в клубове от Бундеслигата и да се запознава с нововъведенията във футбола. Както е известно, семейството на Хубчев живее във Франкфурт, а той самият беше стълб в защитата на местния Айнтрахт, след което известно време бе и наставник на младежкия тим на Айнтрахт. В този елитен германски клуб Хубчев е като у дома си. Във всяка пауза на родното първенство той посещава тренировки на Айнтрахт, като сега ще обменя опит с Армин Фее, който е начело на тима, заемащ 13-ото място във временното класиране на германския елит.

БЛИЦ разбра още, че Хубчев и асистентите му имат и билети за последния мач на Айнтрахт за годината. Треньорският щаб на Берое ще бъде на трибуните на "Комерцбанк Арена" за двубоя с Вердер на 19 декември. Ден по-рано Хубчев, Апкарян и Амбарцумян най-вероятно ще гледат и срещата от Втора Бундеслига между ФСВ Франкфурт - Арминия (Билефелд).

Освен това наставникът на Берое ще проведе срещи с колегите си Армин Фее и Томас Орал, който води ФСВ Франкфурт.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016