Наставникът на Берое Петър Хубчев изрази недоволство от изгонването на Игор Джоман в 37-ата минута на дербито с "Ботев" (Пловдив), в което тимът му загуби с 1:3. Специалистът изтъкна след поражението, че червеният картон е решил мача. Хубчев обаче призна, че грубото влизане на Веселин Пенев срещу Филип Филипов е било за червен картон.

"Според мен червеният картон реши изхода от мача. Нямаше как срещу отбор, който държи толкова добре топката, да издържим толкова време с човек по-малко. Нямаме никакви претенции, не искам да ги коментирам. Ако трябва да съм честен, Веселин Пенев трябваше да бъде изгонен. Влизането му беше за червен картон. На Джоман червения реши мача, пак ви го казвам", заяви Хубчев.

"Имахме други идеи, искахме да сме равностойни и да нападаме, не само да се защитаваме. Но този картон ни обърка подреждането. Вече втори мач получаваме голове, след като губим топката и на контраатака ни вкарват. Грешим, правят контра и вкарват, това се получава. Истината е, че ни чака още много работа", каза наставникът на Берое.

"Познавам отлично тези момчета и смея да кажа, че няма да им повлияе по никакъв начин тази негативна серия. Това, че правим някои неща, а други не ни се получават, ще се промени. Нито във Варна, нито днес, мога да упрекна футболистите си. Те играят толкова, колкото могат, дават всичко от себе си и заслужават поздравления", добави Петър Хубчев.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите