Треньорът на Берое Петър Хубчев сподели, че равенството на неговия тим с Черноморец (1:1) е незаслужено, защото заралии са изпуснали много шансове да вкарат втори гол.

"Днес загубихме в точки. Бяхме през цялото време по-добри. При една контраатака получихме нелеп гол. Досега сме получавали достатъчно такива попадения - срещу ЦСКА, в Гоце Делчев, сега пак. Като цяло от желанието, особено второто полувреме, няма как да съм недоволен. Момчетата мисля, че се постараха. Имаха желание. Създадохме много положения. Аз видях много чисти такива, но ги изпуснахме", коментира Хубчев след мача от 13-ия кръг на "А" група.

"Очаквахме това от Черноморец - да играят по-затворено. То не е тайна. Води ги много опитен треньор. Знае се отдавна неговия почерк. За нас не беше изненада, че второто полувреме заиграха с петима отзад. Това е тактиката на треньора и той има право да избира каквато си тактика пожелае. Ние трябва да реагираме", каза наставникът на Берое.

На въпрос дали Венцислав Христов е останал резерва, за да почине след мача на националите с Чехия (0:1), Хубчев каза: "Да, това беше причината. Моя грешка."

"Надявам се да не е сериозна контузията на Георги Андонов, но не мога да кажа повече засега", завърши четвъртият в света от САЩ`94.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ