Треньорът на Берое Петър Хубчев изрази недоволството си от съдийството на Никола Йорданов, макар че неговият тим се наложи с 1:0 над Локомотив (София) в мача от 36-ия кръг.

„Втори мач печелим по такъв начин с повече желание и повече борба. За мен това е много важно. Не надиграхме с кой знае какво Локомотив. Стояхме много добре. Искам да благодаря от сърце на всички, които са в съблекалнята. Знаете, че рядко хваля играчите, правя го сега“, заяви Хубчев.

„Видяхте и преди три дни в мача, който играхме. Какво да ви кажа? Нямам думи. Страшно ми е тъжно от такива съдии, по-добре да не казвам нищо“, отсече спецът по адрес на рефера Николай Йорданов.

„Станислав Костов има желание, ако може още утре да играе. Има страшно голямо желание. Според мен не е достатъчно готов. Не искам да рискуваме. На пръв поглед ме уверяваха, че няма риск с включването на Николай Чипев, но ето че има разтежение или скъсване на същото място. Значи не е бил готов. Не искам да бързаме. Тук последната дума има доктора на отбора и разбира се как се чувства човекът. Но желанието на това момче е невероятно голямо. Това също говори доста на треньорския щаб“, обясни наставникът на Берое.

"Иво Иванов малко наивно си изкара червен картон. Знаем с какво желание играе. Според мен той имаше прекалено голямо желание да спечели този мач. Борислав Стойчев е контузен. На Жуниор Мапуку са му били преливани две банки, защото е имал вирус. Като цяло нямаше тази свежест. Моето желание е отборът да играе по-свежо и по-атакуващо. Имаме много проблеми за мача с Черноморец", добави Хубчев.

„Школата постигна невероятен успех. Резултатите говорят сами за себе си. Дано направим още два-три терена", коментира Хубчев за успеха на момчетата, родени 1996 година, които триумфираха с Купата на БФС след успех над Славия след дузпи. „Ние включваме момчета в тренировъчния процес. Ще дам шанс на някои от тях в мачове до края на първенството“, каза Хубчев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА