Треньорът на Берое Петър Хубчев изрази задоволство от победата на тима с 2:0 над Литекс в контролен мач. Специалистът бе доволен и от представянето на играчите.
 
„Много сериозно изигран мач от двата наши отбора. Първото полувреме игра един отбор, а второто съвсем друг. Всички момчета се вложиха на максимума на възможностите си, особено с оглед на това, че тренираме тежко в момента, пътувахме и днес за мача. Това трябва да е отношението“ обобщи срещата Хубчев пред клубния сайт на Берое.
 
„Точно това искаме да виждаме. Дано футболът става още по-бърз. Аз искам да се върна обаче на отношението. Затова все повече хора ни харесват, защото нашето отношение като отбор е по-сериозно. Това е основата и върху това трябва да градим,“ допълни треньорът.
 
„Не е оптимално физическото състояние на играчите. Може да бъде много по-добро. Вече втора подготовка правим в домашни условия и смея да кажа, че пак постъпихме много правилно. Не сме провалили тренировка досега. Дано така продължи и занапред и да няма и контузии, което е най-важно за футболистите“ коментира специалистът.
 
„В подготовката новите са перфектни. За мен колкото е важен въпроса за подготовката, два пъти по-важно е вписването на новите в колектива. Може да има и нови попълнения. Георги Андонов има съвсем леки оплаквания и предпочетохме на този ранен етап от подготовката да не рискуваме,“ завърши треньорът на Берое.