"Успехът срещу Светкавица няма как да не ме радва, но още повече съм доволен, че трудът и старанието на младите момчета получиха възнаграждение. Откакто поех отбора, мога да кажа, че съм впечатлен от професионалното усърдие, с което тренират", коментира старши треньорът на Черноморец (Поморие) Петър Хубчев след победата с 4:2 над тима от Търговище в петия кръг на Източната "Б" група. Мачът, който се игра в Стара Загора, беше втори и последен от наказанието на поморийските "акули" с лишаване от домакинство.

"Загубихме три срещи в началото на първенството, без противниците да са ни надиграли. Шансът ни изневери, пролича и липсата на опит. Важно беше да забравим резултатите и срещу Светкавица пак да си играем нашата игра. Победата е особено важна в психологически аспект, но я приемам като една от многото победи, за които момчетата трябва да продължат да се трудят. Най-хубавото е, че играем сплотено като отбор - и като печелим, и като губим", каза още Хубчев.

В неговия състав няма контузени от сблъсъка в Стара Загора. Извън строя е единствено халфът Георги Алексиев, на когото предстои операция от херния на 18 септември. Със спечелените първи три точки Черноморец (Поморие) излезе на 14-о място във временното класиране и в следващия кръг гостува на Свиленград на 19 септември (събота). /БЛИЦ