Треньорът на Берое Петър Хубчев призна, че отборът му не е имал класата на ЦСКА, за да не загуби с 1:2 домакинството си от 10-ия кръг на "А" група.

"Двете принудителни смени разстроиха играта ни, но не бяха фатални. Да, наложи се да заложа на Георги Динков, който дълго време бе контузен. Момчето показа голямо желание и старание.

Но трябва да признаем, че ЦСКА бе по-агресивен, по-класен днес. Щяхме да сме доволни, ако бяхме успели да задържим резултата от първото полувреме, но не играхме така, както трябваше. Някои момчета могат много повече. Може би респектът към противника се оказа решаващ.

Има и напрежение при нас, защото не сме отбор, който играе за титли и сегашното ни положение е по-различно от обичайното. Вероятно и това оказва някакво влияние. И преди имахме някакви такива мачове, в които психологическото напрежение дойде малко в повече. Не сме свикнали да сме в челото, отдавна Берое не е бил толкова напред в калсирането. Минали са само десет мача, нужно е време за тази промяна.

Аз и момчетата знаем възможностите си. Не мога да кажа, че не се получи. През първото полувреме се държахме много мъжки, но ЦСКА бе по-класния отбор", коментира Хубчев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите