Треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че футболистите му трябва на всяка цена да спечелят трите точки в предстоящия мач с Пирин (Гоце Делчев). Двубоят от 10-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа под Аязмото. Поради контузии мачът ще пропуснат Елио Мартинс и Здравко Илиев. Няма проблеми с реда и дисциплината на момчетата в съблекалнята и всички са концентрирани за предстоящия двубой, категоричен бе наставникът на Берое.

"Няма значение с каква игра - грозна или хубава, ние ще гоним задължително трите точки срещу гостите от Гоце Делчев", каза Хубчев, който утре ще дебютира като наставник на Берое.

"Мачът е изключително важен, както за мен, така и за футболистите. През седмицата те показаха доста старание и концентрация в тренировките и се надявам това да го пренесат и в срещата с Пирин. Съперникът ни се отличава със своята борбеност и резултатите им го потвърждават. Интересува ме единство да победим и затова трябва да търсим нашата си игра. Няма значение дали ще отбележим в първата или последната минута на мача. Важни са само трите точки", добави спецът.

От ръководството на Берое информираха, че се забранява внасянето на видеокамери и заснемането с тях на предстоящата футболната среща.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА