Треньорът на Берое Петър Хубчев коментира загубата с 0:4 от Лудогорец в Стара Загора.

"Много разочароваща загуба. Получихме два гола, когато бяхме напълно равностойни и това прекърши момчетата. Много трудно можеше да реагираме при тази ситуация срещу най-добрия отбор в България. Не можем да си вкарваме положенията, а имаме такива. Много се говори за тези разочароващи резултати слещу Славия. Аз винаги съм твърдял, ние вървим напред и то доста добре. Но не сме от грандовете, за да не си позволяваме такива резултати. Нормално е да ги има. Показателно беше и днес. Няма какво друго да се очаквам от мача с Марек освен да победим", заяви Хубчев.

На въпрос дали е имало напрежение в един от лидерите на отбора Венцислав Христов, Хубчев отговори: "Ако има напрежение, то е създавано или от него или от тези хора, които му говорят, че трябва да вкарва голове. Той би бил полезен с други неща, с движението си. Аз лично не съм усетил напрежение в тренировките."

Хубчев бе попитан и за скандалите в съблекалнята от изминалите дни: "От цитираните имена, които са се били - те са живи и здрави и може да ги попитате, няма какво да отговарям."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите