Треньорът на българския национален отбор Петър Хубчев обяви, че е възможно тимът ни да вземе точки от предстоящия двубой с Холандия. "Лалетата" идват като фаворит, но Хубчев увери, че имаме шанс.

"Разучихме доста добре съперника. Видяхме силните страни на Холандия, видяхме и някои неща, които можехме да използваме. Преди обяд говорихме за нашите възможности и показаното в предишните мачове, кое беше добре и кое не. Аз имах възможност да го кажа и пред всички 23-ма футболисти.Вярваме, че може да направим нещо и да победим. Стига да се концентрираме върху големите неща. Време е да тръгнем да правим нещо. В същото време знаем къде сме и какво трябва да направим", коментира Хубчев.

Той отговори и на нападките, че вика едни, а не взима други в тима.

"Аз и другите трима треньори гарантираме, че по наши виждания сме извикали точните 23-ма човека. Качествата, които притежават тези 23-ма човека са най-добрите в момента. Не е отписан нито един, без значение на колко е години и къде играе. В момента сме преценили, че тези хора ни трябват. Няма никакви задкулисни действия. За нас тези 23-ма човека са най-важни в момента“, добави селекционерът на България.

"Големите футболисти се показват в големите мачове. Това е един от моментите. Мачът с Холандия е голям мач за нас. Голяма част от младите футболисти получават бонус не само в националния отбор, но и в клубните си отбори. Смятам, че бонусът им е малко по-голям. Те трябва да се борят за своето място в националния отбор, а също така и в клубните отбори. Един добър отбор е добър синхрон между млади и стари. Мисля, че младите футболисти трябва да се борят малко повече", завърши Хубчев.



НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​