Треньорът на Берое Петър Хубчев изрази съжаление, че футболистите му не успяха да вкарат поне гол на Локомотив (София) и да спечелят последния си мач от редовния сезон. Двубоят приключи 0:0, като "железничарите" завършиха трети, а старозагорци са пети. 

"С оглед на тактиката, с която подходиха двата отбора, за мен беше ясно, че при една грешка от тяхна страна, ще направим гол, както и обратното. Нямаше грешка и закономерно се стигна до равенството", каза Хубчев.

"Това, което липсваше на играта, ще го коментриаме вътре в съблекалнята", продължи спецът пред микрофона на Диема Спорт веднага след мача.

"Истината е, че трябваше да вкараме едно положение и да вземем мача. Имахме трудности и е нормално да бъде така срещу отбор като Локомотив (София), каза Хубчев.

Попитан за претенциите си в края на двубоя срещу съдията, треньорът на Берое учудено коментира: "Аз да съм недоволен? Не знам такова нещо."

А на въпрос каква ще бъде целта пред Берое в плейофите, героят от САЩ`94 обясни: "След победата срещу ЦСКА нямахме време да разговаряме за цели, тъй като работихме по много задачи."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015