Треньорът на Берое Петър Хубчев не тръгна да критикува футболистите си след загубата с 1:4 от Апоел (Тел Авив), която почти отказа тима му от по-нататъшно участие в Лига Европа, а отчете реално нещата - израелците са с класа над българите и напълно логично спечелиха двубоя под Аязмото.

„Първо трябва да признаем всички, че Апоел е по-добрият отбор и заслужено ни победиха. Излишно е да се оправдавам с детските грешки, такива няма, паднахме всички. Рядко си позволявам да кажа подобно нещо – искам да благодаря на всички на стадиона, които ни подкрепяха докрай“, сподели Хубчев след загубата.

„Явно, че напрежението и емоцията е много голяма за европейските турнири. Начинът, по който ни вкараха головете, говори точно за това. Изключвам поне три от четирите гола. Аз поздравих момчетата за държанието им. Ще опитаме да надграждаме момента след 2:0, защото се държахме като равен с равен и опитахме да се върнем в мача. Но ще опитам да поработя още по това“, каза спецът.

"Такива 2 гола до 10-ата минута, с такъв отбор, в такъв турнир, след това е много трудно да се върнеш в мача. Бяхме в еуфория, но се видя, че не сме толкова добре. Знаем си възможностите, стъпили сме на земята и няма какво да се оправдаваме. Няма да обвинявам персонално играчи. Ако можем да извлечем нещо позитивно, трябва да го направим", добави наставникът на Берое.