Капитанът на Виктория (Пилзен) Роман Хубник не посмя да определи своя отбор за фаворит в сблъсъка с Лудогорец. Първата плейофна среща е в сряда от 21:45 часа на стадион "Васил Левски".

"Не мисля, че сме фаворити. Шансовете са 50:50. Шампионската лига е нещо голямо. Не всяка година човек има възможността и щастието да играе в този турнир. Пожелавам на всеки да изпита тръпката от този турнир. Имаме доста добри футболисти с голям опит. Вярвам, че тази рутина ще ни помогне", коментира Хубник..

"Готови сме и не сме по-притеснени от предходния мач с Карабах. Лудогорец има изключително атакуващ отбор. Гледахме техни мачове и се надявам да успеем да неутрализираме силните им страни. Лудогорец има изключително силен състав" каза капитанът на Виктория.

"Все ми е едно кой ще свири утре - дали съдията ще е от Англия, или друга държава. Надявам се всичко да е наред и да вземем резултат, който да ни даде възможност да пордължим напред. Надявам се утре Щлатенбърг да докаже, че е рефер №1", коментира Хубник.