Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов заяви, че вчера е разбрал за Александър Кехайов, който беше задържан с наркотици. Футболистът на втородивизионния тим е хванат с близо 2 грама амфетамини и кокаин през февруари, но инцидентът е пазен в тайна досега.

„Още не съм запознат добре със случая, но ще предприем мерки. Ще го освободим. Такива хора не могат да бъдат в отбора. Това няма нищо общо със спорта. Наркотици и спорт са несъвместини неща”, коментира пред agencia Красимир Горанов. Макар, че е дал съгласие да играе за Банско, нападателят Веселин Стойков все още не е картотекиран.

„Чакаме жълтата карта на бившия капитан на Пирин Веселин Стойков от Каспий (Актау, Казахстан). След като пристигне, ще го картотекираме”, коментира Горанов.

Все още не е картотекиран и дошлият от Септември (Симитли) Мирослав Николов. Банско записа служебна победа в първия пролетен кръг на „Б” група срещу Сливен заради изваждането на отбора на Йордан Лечков от първенството. В неделя на стадион „Свети Петър” в зимния курорт гостува Видима-Раковски.