Босненецът Саид Хюсеинович, чийто трансфер в ЦСКА се превърна в истинска сага, разкри каква заплата ще получава при “червените”. Халфът на ФК Сараево все още няма подписан договор със столичани, но призна пред медиите в Босна, че всичко е договорено и условията, коитоса му предложени са много добри. Хюсеинович ще получава над 250 000 евро на година, а договорът ще бъде за 2,5 години. Той добави, че трябва да пристигне в София на 5 януари, когато премине медицински прегледи и официално ще парафира с ЦСКА.

"Официално още не съм футболист на ЦСКА, защото не съм подписал договор. Затова и нямаше пресконференция. Доволен съм от условията, които ми предложиха българите. Всичко, което поисках, беше прието. Условията наистина са супер. На 5-и и 6-и януари би трябвало да мина прегледите, а на 7-и да започна подготовка с отбора", заяви Хюсеинович.

"Докато не подпиша, трансферът не е факт. Имам още млако време да обмисля всичко", добави атакуващият халф на Сараево.

"За една година в България ще получа над 250 000 евро. Договорът ще е за 2,5 години. ЦСКА проявява огромно желание да ме привлече. Искам да благодаря за гостоприемството на президента на клуба Димитър Борисов, който е един много приятен човек", завърши Хюсеинович.

Още на 27 юли БЛИЦ първи разкри, че ЦСКА проявява сериозен интерес към Саид Хюсеинович.