Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се появи на финалния мач за титлата на ветераните между Витоша (Бистрица) и разградчани и коментира горещите теми в българския футбол. 

"Не съм доволен от настоящата форма на нашия отбор. Видимо е, че има спад, но Лудогорец е толкова напред, че колкото и назад да вървим, няма как Левски и ЦСКА да ни настигнат.

За мача с Левски опитните футболисти трябва да покажат, че класата е вечна, а младите да покажат защо са при нас. Не знам на какво се дължи спада в играта. Имаме силни имаме и слаби мачове. Видно, е че отбора ни е застарял. В топ 10 сме като средна възраст в Европа", заяви босът на Лудогорец.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Имаме нужда от освежаване. Няколко по млади момчета ще бъдат взети. Не казвам българи или чужденци. Стойчо Стоев остава начело на Лудогорец. Той пое риска, когато нещата не вървяха. Отборът е в мини криза. Не е правил подготовка, така че остава. Лятото ще работи и по селекция и по подготовка.

С равенството с ЦСКА направихме малка крачка към титлата. За това пък първенството ни е интересно и гледаемо. Трябва да стане чудо Левски да е втори. Красимир Балъков е сериозен човек и има какво да даде на националния отбор. Дано има успехи”, завърши Домусчиев.