Легендата на "Левски" Кирил Ивков посъветва мениджъра на отбора Георги Иванов да не търси вината в другите. Както е известно, вчера Гонзо даде скандална пресконференция, нападайки медиите, че и те носят вина за отпадането на тима от евротурнирите.

"След отпадането от Спартак (Търнава) има сериозно недоволство у феновете и това е нормално. Взеха се кадърни български момчета през лятото. Спартак не ни превъзхождаха с нищо. Но ние проспахме едно полувреме в Търнава и играхме само 15 минути, а това не стига. Винаги търсим вината в другите. В "Левски" нещата са на крайности, Гонзо ще свикне”, започна бившият шеф на ДЮШ на "сините".

"Левски" и ЦСКА са голямата хапка. Всички играят силно срещу нас. Видяхте Търнава - едни момчета, които играха на педали. Ние не искаме да разберем, че няма как да печелим, ако не сме мотивирани на 100%. Гонзо ще трябва да свикне. Упорит човек е, работар, но ако търси вината в другите, ще сбърка. Той трябва да успокои топката и да се съсредоточи върху отбора", добави Ивков.