Бившият футболист, треньор и шеф на школата на "Левски" Кирил Ивков заяви, че който и да бе поел отбора в този момент, няма да постигне добри резултати.

"По принцип съм противник на бързите смени. Но Георги Иванов бе близо до отбора от първия ден - не е изтървал тренировка, не е пропуснал мач. Затова е и толкова категоричен за смяната на Пепе Мурсия. Определено подготовката бе объркана. Самият факт, че в първия двубой краката на играчите се схващаха, бе шокиращ. И говори за нередности в подготвителния период. Такова нещо не е било никога. А във втория кръг половината отбор бе контузен. Това бе сигнал, че подготовката е изтървана и на тази база бе логично да се стигне до тази раздяла.

Смените обаче разколебават отбора, а на нас рокадите доста често ни се случват. Свитият бюджет ще окаже сериозно влияние около развитието на клуба и отбора. Ако не се намерят средства, на Георги Иванов ще му бъде много трудно. Той показа голямо израстване като треньор в Черно море. Но на "Левски" му липсват 2-3 сериозни единици. Без добри играчи не може да израстват и юношите - на тях им трябва спокойствие и примери на терена, които да следват. На Гонзо, а и който и да станеше треньор, никак няма да му е лесно. Има безпаричие, следователно няма как да вземеш кадърни футболисти. В момента не разполагаме с класен състав и затова трябва да се наблегне на пропуснатото в подготовката, за да има поне агресивност. Когато нямаш силен тим, трябва да компенсираш с други методи. Дано Гонзо успее, но за сериозни цели и класиране е абсурд да се мисли", каза пред "Тема Спорт" Ивков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите