Полузащитникът Кирил Николов е най-новото попълнение на Вихрен. Играчът призна, че късно снощи са се разбрали с президента на клуба Константин Динев да заиграе в тима от курортния град. Бившето "орле" ще подпише със санданчани договор за една година, като в него ще има заложена клауза да си тръгне през зимата в случай, че си намери отбор от чужбина, информира e-79.

33-годишният футболист за последно игра в Пирин и през лятото името му се свързваше с отбори зад граница, а освен това имаше възможност да започне да играе за родния Марек, но в крайна сметка предпочете Сандански, където амбициите на тима са свързани със завръщане в "А" група.

Николов е добре познат и на треньора на Вихрен Йордан Самоковлийски и се смята за едно от най-качествените попълнения на отбора. Той няма да може да играе утре в контролата срещу Марек и евентуално ще дебютира за тима от курортния град при гостуването на Ботев (Враца) на 17 октомври, когато ще се играят срещите от деветия кръг на Западната "Б" група. /БЛИЦ